Saturday, October 4, 2008

Salam Eidul Fitri...


Salam Perjuangan,
Salam Eidul Fitri.

Selamat Hari Raya Eidul Fitri di ucapkan kpd semua pengunjung blog saya yg tak seberapa ini..walau apa pun yg kita lakukan, tiada yg lebih penting melainkan bertambahnya keimanan dan ketaqwaan kita kpd Allah..InsyaAllah

Pemergian Ramadhan di tangisi, kedatangan Syawal tetap dirai..Di sini ingin saya coretkan beberapa ucapan aidilfitri yg diterima melalui sms sepanjang raya ini…

Slm teman2…ramadhan kan pergi, syawal pula dinanti…lalu muhasabah di hujung ramadhan, sudahkah terbangun jiwa teguh dan kukuh, atau kolam jiwa masih tercemar keruh oleh sembilu dosa dan duri angkara…berlalu ramadhan fajar syawal menjelma,muslimin dan muslimat menyambut hari raya, tanda kemenangan sebulan berpuasa..seLaMat HaRi RaYa…salam mujahadahmohon kemaafan zahir dan batin..kullu am wa antum bikhair.
tadarus al-quran keluarga sbg penutup ramadhan

Sempena Lebaran ini
Ku susun sepuluh jari
Pohon seribu kemaafan
Andai ada silap salah
Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin


Salam eid fitri almubarak. Moga2 bertemu lagi ramadhan mendatang.ameen. mohon ma’af if ada tersalah kata & perbuatan. Syukran atas nasihat, bimbingan & motivasi.


Selamat Hari Raya Aidilfitri! Ana minta maaf zahir & batin. “Semoga Ramadhan telah mhapuskan ksemua dosa kita & mberikan prubahan kbaikan dlm segala sudut khidupan.

yg perempuan pun join skali


Ramadhan sdh brlalu. Adakah kita akn berjumpa dgn rmadhan yg akn datang? Beruntunglah kpd sesiapa yg memanfaatkan ramadhannya kali ini. Slmt hari raya aidilfitri

Salam hari raya...Mohon maaf salah silap samada yg sedar atau tidak…
Semoga ramadhan berlalu dgn krahmatan, syawal tiba dgn kemuliaan…

bergambar ramai2


Dlm kerendahan hati, ada ktinggian budi. Dalam kmiskinan harta, ada kekeyaan jiwa. Dlm klembutan lidah, ada keterlurau anjuran kata. Dlm gurau senda ada khilaf dan dosa. “salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin” =)

Eid Mubarak. Ku pohon ampun & maaf ats salah silap yg pernah di lakukan. Smoga madrasah ramadhan m’beri 1001 erti dlm khidupan kita.

Shbtku, slm lebaran d ucapkan. Smg kualiti amalan d bln rmdhan dpt kita teruskan & prtingkatkan. Slmt Hari Raya:-)

Slmt hr raya aidil fitri…Kumohon brjuta2 kemaafan andai ada yg terluka…


Makan rendang di tepi sawah
Jangan lupa si ketupat raya
Kalau ada silap dan salah
Ampun dan maaf dipinta.
Selamat ari raya aidil fitri
Maaf zahir batin..=)

tak muat camera daa...

Slamat hri raya Aidilfitri, maapkan sgala salah silap spnjg perkenalan kta...Smga sntiasa di dalam rahmat Allah

E’id Mubarak…Mudah2an kedatangan Ramadhan & Syawal pd kali ini bakal menyucikan hati & mgembalikan kita kpd fitrah insaniyyah. Mohon maaf atas sgala slh & silap buat sume shbt2.

Ada Ketika Mata Silap Memandang,
Telinga Slh M’dengar, Lidah T’lanjur B’kata, Fikiran Khilaf Menafsir & Hati Silap M’duga. Mohon Maaf aTas Sgalanya & Salam Aidilfitri.

Salam ‘eid mubarak..kullu ‘aamin wa’antum bikhair..taqabbalallahu minna waminkum..smg kita mnjd hamba yg b’taqwa, b’syukur diatas ni’matnya, diberi ptunjuk kea rah kbnranNya..Selamat hari raya ‘eidilfitri,maaf zahir batin…

Salam “Eid Mubarak! Mg m’dapat kegembiraan yg dijanjikan...Maaf zahir & batin atas khilaf persahabatan..TaqabbalaLlahu minna wa minkum..Kullu ‘Aamin wa antum Bikhair

Selangkah meninggalkan Ramadhan,selangkah menuju kmenangan..mg Ramadhan yg ditinggalkan brlalu dgn penuh insaf, Syawal yg tiba dirai pnuh kesyukuran.Minal ‘aidi walfaizin..’EID MUBARAK:-)




selamat hari raya...

2 comments:

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

rajinnya wer salin semua sms tu..hajat hati nk buat mcm tu gak. tp x sempat lagi:) tapi kalo guna phone lagi satu, leh copy paste je connect ngan laptop...tapi..huhuhuhu...phone tu telah rosak baru2 ini :(

apapun, slmt kembali ke kampus pula...

'izzahUlfah said...

hehe..boleh tiru cara ni utk next 'Eidulfitri :D